PLUSHPUPPY

Plush Puppy on australialainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten turkinhoitoaineiden ja -tarvikkeiden valmistukseen ja myyntiin, sekä näyttelykoirien omistajille että turkinhoidon ammattilaisille. Plush Puppy on myynyt menestyksekkäästi turkinhoitotuotteita maailmanlaajuisesti jo usean vuoden ajan. Sarja onkin yksi suosituimmista mm. Australiassa, USA:ssa ja Englannissa.

Kaikki Plush Puppy shampoot ja hoitoaineet on valmistettu luonnon omista raaka-aineista. Valmistusaineet ovat orgaanisia ja ympäristöystävällisiä, eikä niitä ole testattu laboratorioeläimillä. Mitkään sarjan shampoot ja hoitoaineet EIVÄT sisällä lanoliinia tai silikonia, eikä niistä siten kerry mitään ylimääräisiä jäämiä turkkiin.

Plush Puppy shampoot ja hoitoaineet ovat erittäin korkealaatuisia. Ne ovat hyvin mietoja ja sopivat myös suurimmalle osalle iho-ongelmaisia koiria.

Plush Puppy on korkealuokkainen, mutta samalla erilainen vaihtoehto näyttelykoirien turkkien kunnostukseen ja turkin upean kunnon ylläpitämiseen.

Kirjaudu sisään:
Lost password?

Ei vielä asiakastiliä?

Luo itsellesi käyttäjätili


Ostoskori